• Working Days

  09:00 - 19:30

 • Saturday

  09:00 - 19:30

 • Sunday

  Gesloten

Perfect

Shellac Nails

Perfect Shellac nails

by melanie

Het lakken van je nagels is een kunst op zich. Hoe mooi ze er ook uitzien direct na het lakken, ze lijken altijd binnen een paar dagen alweer te beschadigen of te ‘chippen’.

Gelukkig zijn deze problemen voorgoed verleden tijd. Shellac (dus geen gellak of gelpolish ) is een ‘hybride’  formule welke  in 4 stappen wordt opgebracht stap 1: Base coat.  Stap 2: 2 laagjes color coat. Stap 3: Top coat.  Alle lagen worden afzonderlijk  van elkaar onder de LED UV-lamp uitgehard. Als afsluiter wat nagelriem olie en indien gewenst handcrème en Viola klaar..!

Wil je een afspraak maken? Bel dan naar +31 (0)6 52 00 64 44  of stuur een email naar melanie@artistsatwork.nl

Shellac & MAnicure door Melanie

Laat uw nagels mooi verzorgen met onze shellacbehandeling. Het is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. De Shellac van CND blijft 14 dagen mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Het fijne is dat de lak zo geformuleerd is, dat er kanaaltjes in zitten die ervoor zorgen dat de eigen nagel kan ademen en niet verkleurd, dunner wordt of beschadigd.

Shellac is te verwijderen zonder vijl, waardoor er geen laagje van de eigen nagelplaat gevijld hoeft te worden.

“CND Shellac is door de Readers Choice Award in 2010, 2011 én 2012 uitgeroepen tot het beste gel polish product ter wereld. “

U kunt bij ons kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren als bijvoorbeeld de chique rode ‘Wildfire’ of de zacht roze ‘Romantique’ kleur. Shellac kan zowel op de nagels van de handen als op de nagels van de voeten worden aangebracht. Het resultaat van een shellacbehandeling is sterke, gekleurde en glanzende nagels die wekenlang mooi blijven.

Nails

Prijzen

 • MANI MET SHELLAC

  € 32,50
  (MET SOAK OFF)
 • MANI PLUS

  € 37,50
 • MANI MET GEWONE LAK

  € 32,50
 • SOAK OFF

  € 7,50
  (Zonder behandeling)
Beauty
products for you

Bij Artists at work

Bij artists at Work werken we volgense de strengste hygiëne regels en gebruiken we alleen met de beste producten. Natuurlijk is het mogelijk om deze producten ook te kopen voor bij u thuis.

nail it!

Afspraak maken?

Wil je ook genieten van zoveel gemak door slechts één behandeling? Bespaar jezelf tijd en geld en boek je behandeling met Shellac.

ARTISTS AT WORK

Openingstijden

 • Working Days

  09:00 - 19:30

 • Saturday

  09:00 - 19:30

 • Sunday

  Gesloten

De openingstijden zijn niet per se de werktijden van Melanie! Bij Artists at Work kunt u alleen op afspraak langskomen. Wenst u een afspraak te maken dan kunt u bellen naar 020 221 9920