• Working Days

  09:00 - 19:30

 • Saturday

  09:00 - 19:30

 • Sunday

  Gesloten

Michelle Turner

Permanent Make up

MT Studio by Michelle Turner – Permanent make up & Laser

BY MICHELLE TURNER

Mijn passie voor make up begon al heel vroeg! Op mijn 13e zat ik al aan de make-up en in die tijd over plukte we enorm . Daarom heb ik van mijn obsessie mijn beroep gemaakt Mijn liefde  voor wenkbrauwen is intens en ik heb inmiddels al 20 jaar ervaring in de beauty industrie.

Ik ben begonnen met Microblading wat al snel uitgroeide naar meer. Sindsdien doe ik alles op het gebied van cosmetische permanente make up! Zoals Ombre Powderbrows, Lipblush en Eyeliner.

Naast internationale masterclasses volg ik elk jaar een masterclass om up-to-date te blijven van alle nieuwe technieken.

Michelle werkt alleen op afspraak! Wil je een afspraak maken bel dan naar +31(0)6 143 613 30

Door diverse opleidingen en masterclasses te hebben gevolgd beheers ik de technieken van browstyling en tattoo removal door middel van laser.

“Ik sta voor natuurlijke schoonheid, dus zorg er altijd voor dat ik alles creëer dat goed past bij het gezicht en de persoon.”

Afspraak

Afspraak maken

Niet alleen voor vrouwen maar voor ook mannen. Permanent make up is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar.

ARTISTS AT WORK

Openingstijden

 • Working Days

  09:00 - 19:30

 • Saturday

  09:00 - 19:30

 • Sunday

  Gesloten

De openingstijden zijn niet per se de werktijden van Michelle! Bij Artists at Work kunt u alleen op afspraak langskomen. Wenst u een afspraak te maken dan kunt u bellen naar 020 221 9920

Beauty
products for you

Bij Artists at work

Bij artists at Work werken we volgense de strengste hygiëneregels en werken we alleen met de beste producten. Natuurlijk is het mogelijk om deze producten ook te kopen voor thuisgebruik.

Don’t Miss Out

Blijf op de hoogte! Meldt u aan voor de nieuwsbrief!