• Working Days

  09:00 - 19:30

 • Saturday

  09:00 - 19:30

 • Sunday

  Gesloten

On request

Hair & Make-up

Love is in your HAIR!

hair by appointment only and make up only on request

By JOYCE VERSLOOT

Ik heb het mooiste vak ter wereld. Ik mag werken met het meest kwetsbare …. een persoon …… Omdat je letterlijk en figuurlijk iemand een spiegel voorhoudt laat je ze echt naar zichzelf kijken. Ik wil altijd de beste zijn in wat ik doe, zo zit ik in elkaar.

Ik heb al jaren een prachtige klantenkring. Daar heb ik ook heel hard voor gewerkt! Mijn klanten inspireren mij en geven mij kracht om mooi werk te maken elke dag weer. Ik hou van mijn vak!

Joyce Versloot werkt alleen op afspraak! Wil je een afspraak maken bel dan naar +31 6 28 65 78 49.

On request

Alleen op afspraak

Ik heb een hele volle agenda en langskomen zonder afspraak heeft geen zin. Dus u kunt beter bellen om teleurstelling te voorkomen. U kunt natuurlijk wel even langskomen en indien ik aanwezig ben plan ik graag een afspraak met u in.

ARTISTS AT WORK

Openingstijden

 • Working Days

  09:00 - 19:30

 • Saturday

  09:00 - 19:30

 • Sunday

  Gesloten

De openingstijden zijn niet per se de werktijden van Joyce! Bij Artists at Work kunt u alleen op afspraak langskomen. Wenst u een afspraak te maken dan kunt u bellen naar 020 221 9920

Beauty
products for you

Bij Artists at work

Bij artists at Work werken we volgense de strengste hygiëneregels en werken we alleen met de beste producten. Natuurlijk is het mogelijk om deze producten ook te kopen voor thuisgebruik.

Don’t Miss Out

Blijf op de hoogte! Meldt u aan voor de nieuwsbrief!