• Working Days

  09:00 - 19:30

 • Saturday

  09:00 - 19:30

 • Sunday

  Gesloten

the look

Eyebrow shaping / tinting & Facials

eyebrow shaping/tinting & Facials

By Nabila

Ik kijk naar welke vorm wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past. Ik analyseer de wenkbrauw die jij van nature hebt meegekregen en deze modelleer ik, ook wel shapen genoemd. Ik volg daarbij de natuurlijke lijn. Voor het shapen van de wenkbrauwen maken ik gebruik van: epileren, threading of waxxen. Haartjes die te lang zijn worden met een schaartje bijgewerkt.

De volgende stap is het verven met wenkbrauwverf of indien gewenst met Henna. Henna brows is anders dan gewoon verven. Niet alleen de haren worden geverft maar ook de huid. De wenkbrauwen lijken hierdoor voller en het tekenen met potlood of poeder wordt hierdoor overbodig.

Wil je een afspraak maken? Bel dan naar +31 (0)6 40 72 01 92

Afspraak

Maken

Wil jij ook een sprekende oogopslag die past bij je gezicht of een facialbehandeling? Maak dan nu een afspraak.

ARTISTS AT WORK

Openingstijden

 • Working Days

  09:00 - 19:30

 • Saturday

  09:00 - 19:30

 • Sunday

  Gesloten

De openingstijden zijn niet per se de werktijden van Nabila! Bij Artists at Work kunt u alleen op afspraak langskomen. Wenst u een afspraak te maken dan kunt u bellen naar 020 221 9920

Beauty
products for you

Bij Artists at work

Bij artists at Work werken we volgense de strengste hygiëneregels en werken we alleen met de beste producten. Natuurlijk is het mogelijk om deze producten ook te kopen voor thuisgebruik.

Don’t Miss Out

Blijf op de hoogte! Meldt u aan voor de nieuwsbrief!