• Working Days

    09:00 - 19:30

  • Saturday

    09:00 - 19:30

  • Sunday

    Gesloten

We are

Artists at Work

Sinds 2016 werken we samen met de beste professionals in de beauty Branche

Bij Artists at Work vindt u alles onder een dak wat betreft haar, beauty en wellness in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Met een team van zelfstandige en ervaren professionals zorgen wij voor de ultieme ervaring.

History

our story

Endulge
Amsterdam • since 2016

In your Wellness

Hallo ik ben Melanie de Weerd en net als de meeste vrouwen ben ik gek op alles wat met beauty te maken heeft. Dit is ook de reden dat ik van mijn passie mijn dagelijkse bezigheid heb gemaakt. Naast dat ik eigenaresse ben van de salon doe ik manicures en Shellac nagels bij de klanten en geniet ik van het samenwerken met de zelfstandige beauty professionals binnen Artists at Work.

Beauty
Amsterdam • since 2016

Professionals

Wij heten u graag welkom in onze salon waar wij een diversiteit aan behandelingen geven. Alle behandeling zijn op afspraak. Wilt u meer informatie dan kan u mailen naar hello@artistsatwork.nl of kijken bij de behandelingen om direct contact op te nemen met één van onze profesionals.